Leverandører

Nyhedsbrev

Salgs- og leveringsbetingelser samt privatlivspolitk


Generelt: 

Nedenstående generelle salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra Skilteværkstedet. Betingelserne gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem Dig, som køber, og Skilteværkstedet. Af hensyn til fragtpriserne kan salg på web-shoppen kun gennemføres til kunder i Danmark. Kunder uden for Danmark (herunder også Grønland og Færøerne) bedes henvende sig evt. pr. mail for oplysninger om fragtpriser og andre forhold som eksempelvis moms.


Leveringstidspunkt og forsendelse: 

Al forsendelse af varer fra Fredericia Skiltebutik & Skilteværkstedet foretages med Post Danmark eller GLS efter gældende takster. 
Leveringstid typisk 2 - 5 hverdage.
Med forbehold for evt. udsolgte varer.

Reklamation: 
Det modtagende skal kontrolleres ved modtagelse og evt. reklamation skal finde sted inden for 5 hverdage til skilteværkstedet på mail reklamation@skilte-vaerkstedet.dk eller på tlf. 7594 2300.

Pris og betaling: 
På www.skilte-vaerkstedet.dk kan du til enhver tid se den gældende pris på standard vare, ønsker du specielle størrelser bedes du ringe eller skrive til os for pris.
I vores webshop kan du betale via ean-faktura, MobilPay, yourpay, PayPal eller bank overførelse. (Danske Bank. Reg. nr. 3205 - kontonr. 11164390)


Fortrydelsesret: 

Skilteværkstedet yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager dine varer. Dette gælder dog kun på varer der ikke er forarbejdet dvs.at kunden accepterer ved bestilling af specialtilrettet varer, som f.eks. graverede, fræst, udskåren, printet eller på anden måde tilrettet efter kundens ønsker og bestilling, at fortrydelsesretten bortfalder jvf. Forbrugeraftalelovens §12. (Lang de fleste af vores varer). Fortryder du købet, skal Skilteværkstedet modtage varen retur senest 14 dage efter den dag, du har modtaget dine varer. Varne skal returneres i væsentlig samme stand, samt skal den returneres i original emballage, ellers tages varen ikke retur. Er den returnerede vare synligt brugt, tillader vi os at modregne et beløb i varens oprindelige pris. Al risiko ved returforsendelsen påhviler dig som kunde. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med returforsendelse af varen. 

Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter.

Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Nasja Reklame 6 Skilteværkstedet, skal du rette henvendelse på info@skilte-vaerkstedet.dk eller telefon 756 94 23 00. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.